Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone have a.....

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anyone have a.....


    Lower front fender extension for a 64 GT Hawk, passenger side

    Here's what I got...


    Here's what I need ( for the passenger side)


    I'm finally reassembling the car and find another surprise...

    thanks
    64 GT Hawk (K7)
    1970 Avanti (R3)

  • #2
    Can't help you, but that is some darn good advice on that wheel

    nate

    --
    55 Commander Starlight
    http://home.comcast.net/~njnagel
    --
    55 Commander Starlight
    http://members.cox.net/njnagel

    Comment


    • #3
      Can't help you, but that is some darn good advice on that wheel

      nate

      --
      55 Commander Starlight
      http://home.comcast.net/~njnagel
      --
      55 Commander Starlight
      http://members.cox.net/njnagel

      Comment


      • #4

        Yep, a lot of sausage going on in the garage. A couple years ago, when I put radials on the 55 Pres, I took the Hawk RF along as a spare. The Hawk has disk brakes and the Pres rim is binding on the caliper, but the car is on Dolly's anyway..
        New 40273 rims are in the corner...

        64 GT Hawk (K7)
        1970 Avanti (R3)

        Comment


        • #5

          Yep, a lot of sausage going on in the garage. A couple years ago, when I put radials on the 55 Pres, I took the Hawk RF along as a spare. The Hawk has disk brakes and the Pres rim is binding on the caliper, but the car is on Dolly's anyway..
          New 40273 rims are in the corner...

          64 GT Hawk (K7)
          1970 Avanti (R3)

          Comment


          • #6
            Not on topic with this post but....

            How come when I looked at this post earlier at my office I could see the pictures of the GT fender but here at home I get the little boxes with a red X in them ? I assume there is some "plug-in" or such not right [?]

            Thanks
            Jeff in ND

            '53 Champion Hardtop

            Jeff in ND

            Comment


            • #7
              Not on topic with this post but....

              How come when I looked at this post earlier at my office I could see the pictures of the GT fender but here at home I get the little boxes with a red X in them ? I assume there is some "plug-in" or such not right [?]

              Thanks
              Jeff in ND

              '53 Champion Hardtop

              Jeff in ND

              Comment


              • #8
                "Jeff, just right-click on the red "x" and select "Show Picture"... that should open it..."

                I tried that but nothing happens... I am guessing there something "wrong" with the pix relative to my computer. It worked at the office w/o doing anything but not on my home machine.

                Jeff in ND



                '53 Champion Hardtop

                Jeff in ND

                Comment


                • #9
                  "Jeff, just right-click on the red "x" and select "Show Picture"... that should open it..."

                  I tried that but nothing happens... I am guessing there something "wrong" with the pix relative to my computer. It worked at the office w/o doing anything but not on my home machine.

                  Jeff in ND



                  '53 Champion Hardtop

                  Jeff in ND

                  Comment


                  • #10
                    Jeff, just right-click on the red "x" and select "Show Picture"... that should open it...

                    Robert K. Andrews Owner- IoMT (Island of Misfit Toys!)
                    Parish, central NY 13131
                    http://www.cardomain.com/ride/2358680/1

                    Comment


                    • #11
                      Jeff, just right-click on the red "x" and select "Show Picture"... that should open it...

                      Robert K. Andrews Owner- IoMT (Island of Misfit Toys!)
                      Parish, central NY 13131
                      http://www.cardomain.com/ride/2358680/1

                      Comment


                      • #12

                        There was a problem with the server... I put them back
                        64 GT Hawk (K7)
                        1970 Avanti (R3)

                        Comment


                        • #13

                          There was a problem with the server... I put them back
                          64 GT Hawk (K7)
                          1970 Avanti (R3)

                          Comment

                          Working...
                          X