Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edits NOT happening, Sometimes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Edits NOT happening, Sometimes

    Hi Clark on this String, Post #2 WILL NOT Edit/Update at 12:19 PM to 7:03 PM 04/16/21 after Many attempts:
    I was able to update other Posts on that string and change the Updated Time on #2 but not the Text, in the "Edit Mode" it updates but not after entering.
    it happened to Paul (r1lark) as well.

    https://forum.studebakerdriversclub....ns#post1890292
    StudeRich
    Second Generation Stude Driver,
    Proud '54 Starliner Owner

  • #2
    X2, Rich. Still running very slowly this morning and not reliably accepting edits.

    jack vines
    PackardV8

    Comment


    • #3
      I've had trouble too with edits, make them, would see them in the preview, then when I hit the save button the edits are not there.
      Paul
      Winston-Salem, NC
      Visit The Studebaker Skytop Registry website at: www.studebakerskytop.com

      Comment


      • #4
        I've had trouble too with edits: make them, would see them in the preview, then when I hit the save button the edits are not there.
        Paul
        Winston-Salem, NC
        Visit The Studebaker Skytop Registry website at: www.studebakerskytop.com

        Comment


        • #5
          I've had a problem too with edits. And now I've tried several times just to post this comment, kept getting a 500 error.
          Paul
          Winston-Salem, NC
          Visit The Studebaker Skytop Registry website at: www.studebakerskytop.com

          Comment


          • #6
            Oh no, now there are double posts also!
            Paul
            Winston-Salem, NC
            Visit The Studebaker Skytop Registry website at: www.studebakerskytop.com

            Comment


            • #7
              Now Post #2 on THIS one will not Update:

              https://forum.studebakerdriversclub....ck#post1890345
              StudeRich
              Second Generation Stude Driver,
              Proud '54 Starliner Owner

              Comment


              • #8
                Originally posted by r1lark View Post
                I've had a problem too with edits. And now I've tried several times just to post this comment, kept getting a 500 error.
                503 Service Unavailable is my favorite -- I get it all the time.
                Skip Lackie

                Comment


                • #9
                  Sorry guys, it's our host's webserver. This is not a situation under our control.

                  Clark in San Diego | '63 Standard (F2) "Barney" | http://studeblogger.blogspot.com

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by showbizkid View Post
                    Sorry guys, it's our host's webserver. This is not a situation under our control.
                    I would think the competence of the host is under the control of whoever is paying their bill. There must be more than one option to host the forum.
                    Dick Steinkamp
                    Bellingham, WA

                    Comment


                    • #11
                      We are looking at options.

                      Clark in San Diego | '63 Standard (F2) "Barney" | http://studeblogger.blogspot.com

                      Comment


                      • #12
                        Glad to hear it.
                        Skip Lackie

                        Comment

                        Working...
                        X