PDA

View Full Version : Toy Studebaker Collectors Club



davepink53
09-27-2011, 03:20 PM
I have been unable to get the Toy Studebaker Collectors Club Forum to open on my computer at home and work for about a week now. It comes up with '502 Bad Gateway' each time? Anyone else experiencing this problem?
Dave. :mad:

Green53
09-27-2011, 06:20 PM
I am having the same result

Denny L

Chris_Dresbach
09-27-2011, 07:23 PM
I can't get on there either.

stupak
09-27-2011, 08:34 PM
I understand the entire Lefora Forum site has been down for the last 3 days. Mark Crowell (founder) is working on the problem and searching for an alternative. Since he has no direct email tie with all the toy forum members, we'll keep you posted on this topic. Thanks. stupak

Bordeaux Daytona
09-28-2011, 11:28 PM
I hope all the posts on there didn't get lost.

davepink53
09-29-2011, 11:40 PM
I got my weekly reminder email to check out whats new on the forum, But it still does not work :(

stupak
09-30-2011, 03:31 PM
UPDATE 9/30/11 @ 4:20PM: The forum is still down BUT founder Mark Crowell and I have communicated with Lefora. They are aware of the problem and are working to correct it. All that said, there is not a definitive date/time that we will be back up. Will keep you posted. stupak

stupak
10-03-2011, 12:03 PM
WE'RE BACK!!!! You can now log-in as normal. SORRY for the problem but all associated with the founding/admin of the forum are not very computer literate. Mark Crowell founded this site as a 'meeting place' for miniature Studebaker collectors. He has done a wonderful job, under some trying circumstances. stupak

Retired
10-03-2011, 09:03 PM
Bruce Slifer solved the problem. Forum up and running.