PDA

View Full Version : 37 Dictator



fh929
10-13-2005, 10:44 PM
Thought I would give an update om my 37 troubles. After changing everything elect. I found that I had a n intake manifold leak. got that fixed. no help. I checked the carb. It was getting gas for the first two pumps, then nothing. the accelerator pump was sticking. fixed that. Now it will start but runs rough except at idle. I think I still have trouble with the vac. advance. When I increase the gas the distributor does not move. If the advance was working shouldn't the distributor turn with increased gas?

DEEPNHOCK
10-14-2005, 03:10 PM
It depends on which port you have your vacuum advance hooked up to.
Check it with a vacuum guage.





quote:Originally posted by fh929

Thought I would give an update om my 37 troubles. After changing everything elect. I found that I had a n intake manifold leak. got that fixed. no help. I checked the carb. It was getting gas for the first two pumps, then nothing. the accelerator pump was sticking. fixed that. Now it will start but runs rough except at idle. I think I still have trouble with the vac. advance. When I increase the gas the distributor does not move. If the advance was working shouldn't the distributor turn with increased gas?


DEEPNHOCK at Cox.net
'37 Coupe Express
'37 Coupe Express Trailer
'61 Hawk
http://community.webshots.com/photo/42559113/426827941Lsvfrz
http://community.webshots.com/user/deepnhock

fh929
10-14-2005, 07:50 PM
It is hooked to the base of the carb. that is where it was orig.
I will check the vacuum. tried to move the rod by hand it does not move