PDA

View Full Version : Posting Pics



buddymander
05-18-2009, 12:13 PM
It took me a while to figure out that you can't post pics in a "Quick Reply". You have to use the "Reply to Topic" near the top of the page.

StudeDave57
05-18-2009, 12:19 PM
Seems to work for me...

http://i175.photobucket.com/albums/w143/StudeDave/for%20the%20net/crossedflagssm.jpg

StudeDave '57 [8D]
San Diego, CA (for now)

'54 Commander Regal 4dr 'Ruby'
'57 Parkview 'Betsy' (she's a 2dr wagon)
'57 Commander DeLuxe 2dr 'Baby'
'57 Champion Custom 2dr 'Jewel'
'58 Packard sedan 'Cleo'
'65 Cruiser 'Sweet Pea'

Dick Steinkamp
05-18-2009, 01:10 PM
Yep...especially if you are using PhotoBucket which has a "forum code" version of the pic with the img thingies already built in. Otherwise you have to click on the "Forum Code" line to the left of the quick reply box, scroll to the bottom and copy the img thingies to put on either side of your pic...

http://i149.photobucket.com/albums/s66/ddstnkmp/58%20Provincial/9621.jpg

Dick Steinkamp
Bellingham, WA

http://i706.photobucket.com/albums/ww63/dstnkmp/pics075-1-1.jpg

buddymander
05-18-2009, 02:28 PM
I didn't know you could surf...Is that yep it does work or yep it doesn't work?

Dick Steinkamp
05-18-2009, 03:37 PM
quote:Originally posted by buddymander
Is that yep it does work or yep it doesn't work?


Yep it does work.

The pic of the '58 wagon (now owned by Biggs) was posted from the quick reply box.

Dick Steinkamp
Bellingham, WA

http://i706.photobucket.com/albums/ww63/dstnkmp/pics075-1-1.jpg