PDA

View Full Version : What am I doing wrong? HELP



64gran turismo
04-01-2018, 12:33 PM
Trying to upload photo of my 64 hawk.
went to settings, hit general settings, selected enhanced interface, click save changes,
just keeps going back to general settings.

Lou Van Anne
04-01-2018, 02:26 PM
I could show you....but I don't know how to tell you!.....took me many tries to finally figure it out myself....don't feel lonely.

Trying to upload photo of my 64 hawk.
went to settings, hit general settings, selected enhanced interface, click save changes,
just keeps going back to general settings.

TWChamp
04-01-2018, 03:25 PM
I start by clicking on the "tree in the window" icon, then click on computer search, then go to "my pictures" and click on the picture. Then click on upload.

Must make sure the picture isn't too large, so I just set my camera resolution on medium JPEG, and can always upload to all sites.

bensherb
04-01-2018, 10:14 PM
71494Click the tree pic
71495Click "From Computer"
71496Click "Choose File", then click the pic you want, then click open
71497Click "Upload File(s)" ,then wait a few seconds, it takes a while to show up sometimes.

64gran turismo
04-01-2018, 11:40 PM
bensherb
thank you for helping me, but after I hit the tree it comes up from url,clicking on computer does noting and when choose my
photo library,a colored pinwheel just spins.I will keep trying.

StudeRich
04-02-2018, 02:19 AM
Your "Photo Library" is not where your Photos actually "Live".
Go to your My Documents and to the File Folder you stored them in, to find the photos.